Sandra

Energetische healings en Functionele Yoga

Ik ben er steeds meer van overtuigd dat we allemaal verschillend zijn en een eigen verhaal te vertellen hebben. Eigenlijk is ons verhaal wat ons uniek maakt. Ons lichaam slaat de verhalen, de ervaringen energetisch in ons lichaam op en dat kan soms -wanneer energie niet kan stromen- voor pijnlijke stukken zorgen. Als energie stroomt, er helderheid is, kunnen we dat als geluk beleven.

Soms is ergens over praten niet genoeg. Er verandert niets meer: we snappen dat er iets niet helemaal klopt, maar kunnen het niet veranderen. Vaak ervaren we dit door een vervelend gevoel dat steeds terug blijft komen – fysieke pijn, een situatie die zich blijft voordoen of juist een gedachte die elke keer weer opkomt. Je kunt er zelf niet bij.

Daar help ik je: door licht te schijnen op de energetische oorzaak van een blokkade, en deze naar een hogere frequentie te brengen- zodat je niet meer dezelfde situaties als voorheen kunt aantrekken. En het geschenk van het probleem komt aan het licht: ik geloof en ervaar dat in weerstand en blokkades verborgen lessen zijn verborgen.

En zodra de boodschap duidelijk is – kun je verder dan voorheen.

Zo gemakkelijk kan het zijn!

Verander de overtuigingen die niet overeenkomen met je hoogste potentieel.

Ik begeleid je in het oplossen van problemen die je in je vrijheid belemmeren, door in de pijnlijke stukken te duiken en deze te transformeren… Schaamte, schuldgevoel, angst, schaarste, onzekerheid en twijfels veranderen in het tegenovergestelde en je vindt je grootste kracht, verbinding met je hoogste lichtste zelf.

Ik ben er van overtuigd dat we allemaal verschillend zijn en een eigen verhaal te vertellen hebben. Eigenlijk is ons verhaal wat ons uniek maakt. Dit verhaal wordt energetisch opgeslagen in ons lichaam en kan soms -wanneer energie niet kan stromen- voor pijnlijke stukken zorgen. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel, mentaal of spiritueel.

Als energie stroomt, er helderheid is, kunnen we gelukkige momenten beleven.

Door gebruik te maken van mijn gaven om jouw verhaal, jouw energie helemaal te voelen, door ook te luisteren naar wat je niet uitspreekt, is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot de kern van een probleem; de blokkade of de pijn die zich laat zien. Van daaruit harmoniseert- en verhoog ik de frequenties. Gewoon… door verbinding te maken met jouw verhaal, jouw eigen-wijsheid.

Wanneer we worden gehinderd door gedachten en patronen, wanneer pijn onze vrijheid belemmert, is het moeilijk om een uitweg te vinden… Als dan de trillingen stijgen, dingen duidelijk worden en het geschenk van de situatie zich laat zien: kunnen we stukken afsluiten in plaats van onze verhalen steeds opnieuw te beleven.

We kunnen bewust de boodschap van (emotionele, mentale of fysieke) pijn begrijpen, en dan is er geen reden meer voor diezelfde pijn om te blijven en wordt het leven lichter.

‘the healer you have been looking for is your own courage to know and love yourself completely’  

~ Yung Pueblo

Nieuwsbrief

Laat hieronder je email-adres achter om op de hoogte te blijven van mijn ontwikkelingen en evenementen. Dit email-adres zal alleen gebruikt worden om nieuwsbrieven van Sandra te versturen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

    Volg mij op