‘Sparks of Joy’

een 'Spark of Joy' is een healing sessie... in verbinding op afstand!

Omdat het soms niet lukt om een afspraak te maken in de praktijk, kunnen we ook een telefonische sessie afspreken. Ik weet hoe fijn het is om een (energetisch) zetje te krijgen, om je gesteund te voelen, gezien te worden, er hélemaal te mogen zijn… en ik doe niets liever doe dan jou daarbij ondersteunen.
Een ‘spark of joy’ is een energetische schoonmaak sessie van ongeveer 40 min. (via phone) waarin je mag inbrengen wat jou blokkeert. We ruimen de oorzaak op zodat je lichter kunt leven. Een ‘sparks of joy’ sessie wordt ervaren zoals de naam al aangeeft.

We bestaan allemaal uit energie en daarom is het mogelijk om ook op afstand met elkaar in contact te zijn. We zijn niet afgescheiden, we zijn via energie allemaal met elkaar verbonden en onze energie kan zich door tijd en ruimte verplaatsen.

Over medische zaken doe ik geen uitspraken, bij twijfel over een bepaalde klacht of aandoening raadpleeg eerst je huisarts. Bij ernstige psychische problemen voer ik geen behandeling uit.

Of je nu op zoek bent naar meer voldoening, je de verbinding met de ziel wilt verdiepen, of liefst een grotere impact in de wereld wil maken…
Wanneer je oude, karmische en diepgewortelde energie wilt loslaten die jou tegenhoudt, zal een korte ‘sparks of joy’ sessie je helpen om snel een begin te maken, oude energie vrij te laten.
Daarvoor komt ruimte voor JOU in de plaats!

We graven dus in de weerstand, zodat we ruimte voor JOY creëren!

Positieve resultaten:
– Geen twijfels meer
– Weg met onbewuste blokkades
– Ontdek wat je echt wilt: in overeenstemming met de ziel
– Laat beperkende overtuigingen achter je, en creëer nieuwe bekrachtigende overtuigingen
– Bouw je zelfvertrouwen op: voel je missie
– Eerst aan de slag met de lagere vibraties: wanneer deze eruit zijn, komen de hogere automatisch aan bod
– Krijg negatieve emoties onder controle
– Verhoog geluk op lange termijn: zonder terug te vallen
– Stop met slechte gewoonten en ongewenst gedrag: wanneer je de energie verandert, verander je het patroon!

I cannot make you happy... but I can commit to support you in the creation of your own happiness.

~ Yung Pueblo

'Sparks of Joy' sessie boeken of meer info?

Bel me, of neem contact met me op via whatsapp of mail...

Nieuwsbrief

Laat hieronder je email-adres achter om op de hoogte te blijven van mijn ontwikkelingen en evenementen. Dit email-adres zal alleen gebruikt worden om nieuwsbrieven van Sandra aan te versturen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Volg mij op