Evenementen

Yogaweekend Appelscha

Yogaweekend Appelscha 

Wanneer: binnenkort nieuwe data!

Waar: Bij herberg ‘het volle leven‘ in Appelscha

Wat: Yin- Yang yoga weekend

In samenwerking met herberg het Volle Leven in Appelscha organiseer ik ieder jaar keer één of twee keer een yoga weekend.

In dit weekend komen Yin en Yang samen. Yin staat voor passief, statisch, stil, koud, water. Yang staat voor actief, dynamisch, verandering, warm en vuur. De een bestaat niet zonder de ander. Er is geen licht zonder donker. Yoga is een onderzoek van jezelf door jezelf en hoe mooi is het dat je beide vormen gaat ervaren en zult voelen wat het met jou doet.

Naast een aantal actieve (Yang) yogalessen waarin je wordt uitgedaagd, worden er Yin yogalessen gegeven die gericht zijn op diepe ontspanning en meditatie.

Er is een fijne balans tussen inspanning en ontspanning in het programma.

De lessen zijn geschikt voor iedereen en kunnen bijdragen aan meer balans, vreugde en kwaliteit van leven.

In al mijn lessen is er respect voor je grenzen en wat jij op dat moment nodig hebt.

De herberg voorziet ons gedurende het verblijf van uitstekende biologische- en vegetarische maaltijden en er is een fijne yogaruimte; ‘De Kapel’

Appelscha ligt in de prachtige natuur van het Drents Friese Woud.

Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Sandra

 

 

 

 

Het volle leven. Zullen we, zei ze, samen in een groot bed in een hotelkamer gaan liggen met pyjama's aan en dan de knecht taart laten brengen?

~ Judith Herzberg. 1934

Je aanvraag mag via Whatsapp of via contactformulier / mail.

Als je meer wil weten mag je uiteraard bellen!

Nieuwsbrief

Laat hieronder je email-adres achter om op de hoogte te blijven van mijn ontwikkelingen en evenementen. Dit email-adres zal alleen gebruikt worden om nieuwsbrieven van Sandra aan te versturen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

    Volg mij op