Agenda

Evenementen

Transformerende Ademsessie & Psoas Release

Nancy en Sandra geven workshops Psoas Release (BRTT) in combinatie met transformerende ademsessies.

Datums:

(VOL) Vrijdag 15 april 13.00 tot 16.00 bij ‘In den Ossewaerd’ (Vuurlijn 50, de Kwakel)
(VOL) Zondag 24 apr bij ZEST (Eleanor Rooseveltlaan 102, Amstelveen)
Vrijdag 20 mei 13.00 tot 16.00 in ‘de Ruimte‘ (Kostverlorenweg 1D, Amstelveen)
Vrijdag 17 juni 10.00 tot 13.00 in ‘de Ruimte‘ (Kostverlorenweg 1D, Amstelveen)
Zondag 26 juni (alleen mannen) 14.00 tot 17.00 bij ZEST (Eleanor Rooseveltlaan 102, Amstelveen)

Bijdrage € 85 –
We hebben in iedere groep plek voor 8 deelnemers.

HOE ZOU HET ZIJN ALS JE…

– Beter om leert gaan met gevoelens en emoties.

– Meer verbinding ervaart met je lichaam.

– Vertrouwen krijgt in je eigen capaciteiten.

– Positiever en krachtiger in het leven staat.

EN WANNEER JE…

– Meer verantwoordelijkheid kunt nemen voor jezelf.

– Oude pijn, trauma’s en blokkades kunt loslaten.

– Je bewust wordt van je eigen gedrag en houding.

– Energieker door het leven kunt gaan.

 

“Body Remembers Trauma Therapy”

Psoas release kan jou helpen om vastgezette energie in je lijf (blokkades) weer in beweging te brengen. Het is een krachtige manier om tot inzichten te komen, stress en spanningen los te laten, meer rust te creëren, om te helen en om (nog meer) te worden wie je diep van binnen werkelijk bent.

Met de BRTT therapie ondersteun je het natuurlijke mechanisme van je lichaam om jezelf terug te brengen naar je oorspronkelijke staat van kalmte en ontspanning.

BRTT activeert veilig het natuurlijk reflexmechanisme via de psoas spieren. Dit zijn diepliggende lendenspieren die bij het parasympatisch (automatisch) zenuwstelsel horen. Vaak zijn deze psoas spieren onwillekeurig aangespannen doordat je in je leven door periodes van emotie, angst, spanning, stress en trauma gaat. Door met verschillende technieken de psoas te stimuleren gaat je lichaam schudden of trillen en wordt via de spieren spanning los gelaten en uiteindelijk het zenuwstelsel gekalmeerd. Wanneer dit mechanisme wordt geactiveerd, in een veilige en gecontroleerde omgeving, wordt het lichaam onder begeleiding aangemoedigd om de oorspronkelijke staat van balans en rust te herinneren en vast te houden.

“Transformerende Ademsessie of Breathwork”

Ademen doen we minstens 20.000 x per dag, en vaak ben je je er niet van bewust HOE je ademt. Vooral als je gespannen bent of emoties voelt, ademen je al snel oppervlakkig. Door ademtechniek te gebruiken gebruik,kom je in een aantal oefeningen nog meer in verbinding met je lichaam.

Hoe bewuster de ademhaling hoe gemakkelijker je leert herkennen wanneer je in een laag komt waar nog wat op te ruimen is. Door bewust diep in- en uit te ademen (verbonden ademhaling) kun je nog weer andere blokkades in je lijf loslaten. Je kunt tijdens de ademsessies verschillende tintelingen en vibraties ervaren, spieren kunnen samentrekken en verschillende emoties kunnen loskomen. Tijdens de ademsessie kunnen er ook antwoorden komen of je kunt nieuwe inzichten krijgen. Veel deelnemers voelen zich na een sessie licht, vrij en ontspannen, er ontstaat meer ruimte en rust in je hoofd en hart. Een healing voor het hele lijf.

Wil je dit zelf ervaren in een groepssessie?

In een drie uur durende workshop combineren we Psoas release met een transformerende ademsessie. We leren je hoe je uiteindelijk zelf opgeslagen spanning, trauma, emotie en stress die het lichaam langdurig heeft vastgehouden kunt opzoeken en losmaken. Zowel op fysiek, emotioneel als mentaal niveau.
Door bepaalde oefeningen te doen, maak je ruimte voor de psoas en kan het lichaam op een natuurlijke manier door trillen ontladen. Elk lijf reageert anders op elke sessie, je wordt deskundig en met aandacht begeleidt.

Voor aanmelden, meer informatie over deze dagdelen of praktische vragen kun je contact opnemen met Sandra via de gegevens onderaan deze pagina.

 

 


 

 

Yoga weekend “Zen aan Zee”

10, 11 en 12 juni 2022:  (VOL!)

Extra weekend 2, 3 en 4 september!

Met Sandra van Seters

Kun jij wel wat tijd voor jezelf gebruiken en ben je op zoek naar rust, ruimte en natuur?
Ik heb een plek gevonden op slechts 450 meter van de Waddenzee in het noorden van Friesland. Een plek om te aarden. Omringd met vrijheid en natuur. Met de mooiste uitzichten en fonkelende sterrenluchten. Een oase van rust.

Hier organiseer ik een yogaweekend in Boerderij Zen aan Zee,  10, 11 en 12 juni 2022.
Voor het extra weekend zijn nog plekken beschikbaar! 2, 3 en 4 september 2022

Naast dynamische yogalessen waarin je wordt meegenomen in een flow, worden
er Yin Yogalessen aangeboden die gericht zijn op diepe ontspanning en meditatie.
Ontspanning en activiteit wordt afgewisseld in het programma.
Op de mat krijg je inzicht in waar je grenzen liggen: je leert bewust te voelen wanneer het tijd is om een stap terug te nemen.
Een kleine groep (max 12 deelnemers) zodat er voldoende aandacht is voor ieder.

De vegetarische maaltijden worden verzorgd door de fijne koks van Zen aan Zee van vrijdagavond diner tot en met de lunch op zondagmiddag.

Er zijn alleen tweepersoons kamers, die zijn alle voorzien van een eigen badkamer, en we hebben de beschikking over een yogaruimte met alle benodigdheden.

Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen via onderstaand formulier;

De prijs bedraagt € 385,– per persoon, daarvoor krijg je van vrijdag 16.00 tot zondag 16.00; 5 of 6 Trainingen, 2 x Ontbijt, 2 Lunches, 2 Diners, 2 Overnachtingen en een heleboel gezelligheid en warme aandacht.

Zen is de kunst om de aard van je zijn te aanschouwen

~ Daisetz Teitaro Suzuki

Je aanmelding mag via Whatsapp of via contactformulier / mail.

Voor aanmelden, meer informatie over dit weekend of praktische vragen kun je contact opnemen met Sandra!

Nieuwsbrief

Laat hieronder je email-adres achter om op de hoogte te blijven van mijn ontwikkelingen en evenementen. Dit email-adres zal alleen gebruikt worden om nieuwsbrieven van Sandra te versturen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

    Volg mij op