Energetische massages

Energie en bewustzijn in beweging

Energetische massage

Het is een stevige massage waarbij ik eerst contact met jouw lichaam maak.

Jouw lichaam vertelt mijn handen waar ik de energetische blokkade(s) in jouw lichaam kan vinden.
Door het verwijderen van deze blokkade kan de energie weer stromen.
Het zorgt voor een diepe ontspanning en activeert het zelfherstellend vermogen van je lijf.
Daar waar nodig is, wordt via mijn handen energie gegeven waardoor het energiesysteem positief wordt beïnvloed, welke weer effect heeft op emotioneel niveau: klachten worden minder omdat lichaam een geest weer in balans worden gebracht.

Tijdens de massage ga jij op je buik op de behandeltafel liggen. Je krijg een massagelaken over je heen die tijdens de massage jouw energie vast houdt. Zo blijft het gebied wat niet gemasseerd wordt, bedekt en kan jouw energie bij je blijven terwijl je heerlijk ontspant.

Eenmaal op de behandeltafel maak ik met mijn handen contact met jouw lichaam.
Tijdens de behandeling luister ik naar wat jouw lichaam mij vertelt; het vertelt mij namelijk waar het extra aandacht nodig heeft. Daar pas ik de behandeling op aan.

Dan begint de massage. Als je voor het eerst komt, zal ik tijdens de massage vertellen wat ik ga doen en wat ik voel. Uiteraard kunt je tijdens de behandeling er voor kiezen gezellig te kletsen maar ook om stil te genieten van de massage en rustige muziek op de achtergrond. Tijdens de behandeling kan het zijn dat we gebieden tegenkomen die pijnlijk zijn, ik vraag je dan om rustig door te ademen. Alles wat ik los masseer (energetische ballast) haal ik via de armen of benen uit je lichaam.

Na de massage laat ik je even bijkomen op de tafel. We drinken een glas water en praten nog even na.

Een energetische massage is vooral geschikt als je last hebt van klachten als:

(chronische) vermoeidheid

spanningen

stress

rugpijn

hoofdpijn

spierpijn

Ook kan het helpen wanneer je last hebt van een opgejaagd of onbestemd gevoel en zelf hierdoor niet tot rust kunt komen. Door deze massage worden de blokkades weggenomen en gaat de energie weer beter door je lichaam stromen.

Hierdoor zal jij je gevoelens en emoties veel beter herkennen, erkennen en aanvaarden.
Bijkomend voordeel is dat je lichaam sneller wordt gereinigd van blokkades.

energie stroomt waar de aandacht gaat

Nieuwsbrief

Laat hieronder je email-adres achter om op de hoogte te blijven van mijn ontwikkelingen en evenementen. Dit email-adres zal alleen gebruikt worden om nieuwsbrieven van Sandra aan te versturen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

    Volg mij op