Energetisch werk

Healings (live en online)

Tijdens mijn yogaopleidingen maakte ik kennis met chakra meditatie en dat voedde de altijd al onderhuids aanwezige interesse in het helen op diepere niveaus. Ik leerde te verbinden met zuiver bewustzijn, ook pranic healing, en dat is inmiddels niet meer weg te denken uit mijn dagelijks leven omdat me zoveel brengt: Inspiratie, kalmte, vertrouwen, stilte, kracht, liefde, ruimte…

In de afgelopen jaren is echter op natuurlijke wijze mijn eigen manier van healing geven ontstaan. Als je bij mij komt voor een healing leer je (weer) de verbinding maken met wie jij werkelijk bent. Je mag dat wat je meedraagt, of dat nu lichamelijke klachten zijn, emoties of gedachten, loslaten zodat energie en bewustzijn optimaal kunnen stromen. Het zelfgenezend vermogen van jouw systeem wordt geactiveerd en verder helpt een healing bij bewustwording, ontspanning, gezondheid, acceptatie, verwerking, beweging en verandering.

Mijn achtergrond als hulpverlener en de anatomische kennis in mijn huidige beroep als yogadocente neem ik uiteraard mee, en zie ik als een mooie aanvulling.

Healing in de praktijk
Wanneer je vastloopt in patronen en je situaties herkent omdat ze steeds weer terugkeren…  Je emoties je beperken en ook opnieuw terugkomen… Of je relaties die zich op dezelfde manier (niet) ontwikkelen… Wanneer je niet voelt dat je groeit in je werk of bedrijf…
Totdat er een shift in de energie plaatsvindt, kan het verleden zich blijven herhalen.
Gelukkig heb je de kracht om de balans te herstellen, je opnieuw te verbinden met je essentie en je omstandigheden opnieuw te creëren.

Door de energetische oorzaak aan te pakken, verandert het patroon en daarmee je realiteit.

Nadat we zo’n diepe duik hebben genomen kun je bevrijding van stagnerende patronen voelen, de ervaring hebben van meer vervulling in je leven, verdieping van je verbinding met de ziel, meer ruimte voor je unieke gaven, een grotere impact maken in de wereld en succesvoller worden.

Healing online
Omdat het soms niet lukt om een afspraak te maken in de praktijk, kunnen we ook een online sessie afspreken. Ik weet hoe fijn het is om een (energetisch) zetje te krijgen, om je gesteund te voelen, gezien te worden, er hélemaal te mogen zijn… en ik doe niets liever doe dan jou daarbij ondersteunen.

Je kunt een healing zien als een energetische schoonmaak sessie waarin je mag inbrengen wat jou blokkeert. We ruimen de oorzaak op zodat je lichter kunt leven.

We bestaan allemaal uit energie en daarom is het mogelijk om ook op afstand met elkaar in contact te zijn. We zijn niet afgescheiden, we zijn via energie allemaal met elkaar verbonden en onze energie kan zich door tijd en ruimte verplaatsen.

 

‘to be empowered—to be free, to be unlimited, to be creative, to be genius, to be divine—that is who you are…. Once you feel this way, memorize this feeling; remember this feeling. This is who you really are’

~ Dr. Joe Dispenza

Wil je (weer) verbinding maken met je 'eigen-wijsheid'?

Laat me dat weten, we vinden een weg die meer moeiteloos en licht is!

Nieuwsbrief

Laat hieronder je email-adres achter om op de hoogte te blijven van mijn ontwikkelingen en evenementen. Dit email-adres zal alleen gebruikt worden om nieuwsbrieven van Sandra te versturen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

    Volg mij op