Energie werk

Energie sessies (in de praktijk en online)

Tijdens mijn yogaopleidingen maakte ik kennis met chakra meditatie en dat voedde de al aanwezige interesse in energie op diepere niveaus. Ik leerde te verbinden met zuiver bewustzijn, ook pranic healing, en dat is inmiddels niet meer weg te denken uit mijn dagelijks leven omdat me zoveel brengt: Inspiratie, kalmte, vertrouwen, stilte, kracht, liefde, ruimte…

In de afgelopen jaren is op natuurlijke wijze mijn eigen manier van energiewerk ontstaan. Als je bij mij komt voor een sessie leer je (weer) de verbinding maken met wie jij werkelijk bent. Je mag dat wat je meedraagt, of dat nu lichamelijke klachten zijn, emoties of gedachten, loslaten zodat energie en bewustzijn optimaal kunnen stromen. Het zelf genezend vermogen van jouw systeem wordt geactiveerd. Verder helpt een energie sessie bij bewustwording, ontspanning, gezondheid, acceptatie, verwerking, beweging en verandering.

Mijn achtergrond als hulpverlener en de anatomische kennis in mijn huidige beroep als yogadocente neem ik uiteraard mee, en zie ik als een mooie aanvulling.

Energiewerk in de praktijk
Wanneer je vastloopt in patronen en je situaties herkent omdat ze steeds weer terugkeren…  Je emoties je beperken en ook opnieuw terugkomen… Of je relaties die zich op dezelfde manier (niet) ontwikkelen… Wanneer je niet voelt dat je groeit in je werk of bedrijf…
Totdat er een shift in de energie plaatsvindt, kan het verleden zich blijven herhalen.
Gelukkig heb je de kracht om de balans te herstellen, je opnieuw te verbinden met je essentie en je omstandigheden opnieuw te creëren.

Door de energetische oorzaak aan te pakken, verandert het patroon en daarmee je realiteit.

Nadat we zo’n diepe duik hebben genomen kun je bevrijding van stagnerende patronen voelen, de ervaring hebben van meer vervulling in je leven, verdieping van je verbinding met de ziel, meer ruimte voor je unieke gaven, een grotere impact maken in de wereld en succesvoller worden.

Online sessie 
Omdat het soms niet lukt om een afspraak te maken in de praktijk, kunnen we ook een online sessie afspreken. Ik weet hoe fijn het is om een (energetisch) zetje te krijgen, om je gesteund te voelen, gezien te worden, er hélemaal te mogen zijn… en ik doe niets liever doe dan jou daarbij ondersteunen.

Je kunt zo’n  afspraak zien als een energetische schoonmaak sessie waarin je mag inbrengen wat jou blokkeert. We ruimen de oorzaak op zodat je lichter kunt leven.

We bestaan allemaal uit energie en daarom is het mogelijk om ook op afstand met elkaar in contact te zijn. We zijn niet afgescheiden, we zijn via energie allemaal met elkaar verbonden en onze energie kan zich door tijd en ruimte verplaatsen.


Wanneer we gaan samenwerken is de bijdrage voor een energie sessie /reading (90 min) € 155,– excl. BTW


Je krijgt een intensieve één-op-één sessie
– in de praktijk of op afstand per telefoon of ZOOM.

We gaan samen aan de slag met jouw specifieke thema’s en wensen.

Ik begeleid jou om oude en belemmerende patronen en blokkades te doorbreken.

Je kunt in verbinding komen met jouw ware zelf, waar jouw innerlijk weten en antwoorden liggen.
Hoe zou het zijn om jouw mooiste, lichtste en meest authentieke leven te leiden?

In deze verbinding worden onbewuste delen bewust, kunnen niet authentieke stukken losgelaten worden en komt er ruimte voor dat wat je bent en wenst.

‘to be empowered—to be free, to be unlimited, to be creative, to be genius, to be divine—that is who you are…. Once you feel this way, memorize this feeling; remember this feeling. This is who you really are’

~ Dr. Joe Dispenza

Wil je (weer) verbinding maken met je 'eigen-wijsheid'?

Laat me dat weten, we vinden een weg die meer moeiteloos en licht is!

Nieuwsbrief

Laat hieronder je email-adres achter om op de hoogte te blijven van mijn ontwikkelingen en evenementen. Dit email-adres zal alleen gebruikt worden om nieuwsbrieven van Sandra te versturen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

    Volg mij op