Energetische sessies

Bewuste Verbinding

Graag wil ik mijn ervaring met- en liefde voor “de Bewuste Verbinding” met jou delen. Voor mij is deze niet meer weg te denken uit het dagelijks leven omdat me zoveel brengt: Inspiratie, kalmte, vertrouwen, stilte, kracht, liefde, ruimte… Als je bij mij komt voor een behandeling leer je (weer) de verbinding maken met wie jij werkelijk bent. Je mag dat wat je meedraagt, of dat nu lichamelijke klachten zijn, emoties of gedachten, loslaten zodat energie en bewustzijn optimaal kunnen stromen.

Mijn achtergrond als (psychiatrisch) hulpverlener en de anatomische kennis in mijn huidige beroep als yogadocente neem ik uiteraard mee, en zie ik als een mooie aanvulling.

Wat is de Bewuste Verbinding ?

Deze methode doet voor jou wat het opschonen en updaten doet voor een computer… Helpt je om blokkades op te ruimen en oude patronen te doorbreken zonder langdurig te hoeven graven naar de oorzaak van de klachten.

Het is een eenvoudige en moderne complementaire bewustzijnsmethode om je gezondheid te behouden (preventief) en/of weer gezond te worden. Breed inzetbaar voor herstel van lichamelijke, mentale en emotionele klachten alsmede thema’s als het vinden van je passie, loopbaan, familiethema’s, verlies, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer.

Voor wie?

Je komt weer in verbinding met jezelf en een blokkade kan worden behandeld zonder dat je de oorzaak hoeft te weten. Als jij niet meer langdurig wilt graven naar de oorzaak van klachten, preventief wil werken of oude informatie achter je wil laten en verder wil met je toekomst, kunnen deze sessies jou zeker verder helpen!

Hoe ziet een behandeling/sessie eruit?

Tijdens een gesprek voorafgaand aan de behandeling bespreken we eerst het van tevoren ingevulde intakeformulier. Hierdoor word je je bewust van je precieze klacht / blokkade en formuleren we wat je graag zou willen, altijd vanuit een positieve insteek. Bijvoorbeeld: ik wil een soepele rug” of “ik ben vol zelfvertrouwen”. Vervolgens gaan we over op de behandeling. Het proces wordt via aanraking en verbale communicatie in beweging gezet. Het is heel licht en eenvoudig, maar tevens reuze effectief.

Hoe is de Bewuste Verbinding ontstaan?

Het is een unieke methode die gebaseerd is op de recente ontdekkingen uit de kwantumfysica en gaat ervan uit dat aan symptomen vaak een blokkade op lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau ten grondslag ligt die (onbewust) onze gevoelens, gedachten en gedrag beïnvloeden. De kwantumfysica gaat ervan uit dat alles opgebouwd is uit licht en informatie waardoor het mogelijk is om oude (ongewenste) patronen en blokkades die vastzitten in informatievelden te verwijderen door middel van zachte aanraking en gefocuste intentie. Op deze manier worden klachten / blokkades vaak op een snelle en zachte manier opgelost.

Deze prachtige methode zorgt voor bewustwording, ontspanning, gezondheid, acceptatie, verwerking, beweging en verandering.

Computer

Om de werkwijze begrijpelijk te maken nemen we de harde schijf van een computer als metafoor voor de mens. Alles wat je meemaakt in je leven wordt van jongs af aan opgeslagen in je lichaam, in feite als programmaatjes op een harde schijf. In eerste instantie is er niet zoveel aan de hand, maar hoe meer gebeurtenissen en ervaringen er in je leven komen, hoe meer programmaatjes er ontstaan en hoe voller je harde schijf raakt. Vaak heb je ook al programma’s meegekregen van je ouders of ontwikkeld tijdens conceptie, zwangerschap of geboorte. Wanneer de harde schijf vol raakt, kan, net als bij een computer, de verbinding met jezelf, jouw eigen kracht minder worden en je lichaam gaat langzamer werken.

Bij welke klachten?

Je kunt dan last krijgen van allerlei klachten, zowel op lichamelijk, emotioneel als mentaal niveau. De bewuste verbinding is toepasbaar bij allerlei soorten klachten. Denk bijvoorbeeld aan een burn-out, maar ook allerlei andere klachten als whiplash, rugklachten, hoofdpijnen, slecht slapen, angsten, onzekerheid en dergelijke.

Zelfgenezend vermogen

De bewuste verbinding zorgt ervoor dat jouw harde schijf als het ware wordt geformatteerd. Oude programma’s / blokkades worden verwijderd waardoor jouw zogenaamde besturingssysteem, oftewel het zelfgenezend vermogen van het lichaam, vrij aan het werk kan. Hierdoor komt er ruimte en beweging en dat leidt altijd tot een verandering. Met de bewuste verbinding kom je (weer) in beweging en worden oude patronen, overtuigingen, pijn en emoties vervangen door nieuwe en positieve informatie waardoor het lichaam zelf aan de slag gaat om klachten te verlichten.

‘to be empowered—to be free, to be unlimited, to be creative, to be genius, to be divine—that is who you are…. Once you feel this way, memorize this feeling; remember this feeling. This is who you really are’

~ Dr. Joe Dispenza

Wil je (weer) verbinding maken met je 'eigen-wijsheid'?

Laat me dat weten, we vinden een weg die meer moeiteloos en licht is!

Nieuwsbrief

Laat hieronder je email-adres achter om op de hoogte te blijven van mijn ontwikkelingen en evenementen. Dit email-adres zal alleen gebruikt worden om nieuwsbrieven van Sandra aan te versturen. Je kunt je altijd weer uitschrijven.

Volg mij op